Veletrh Silva Regina

07.04.2014 23:33

Veletrh Silva Regina

Už více než dvacet let BVV připravují mezinárodní veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, BIOMASA a SILVA REGINA, který je zaměřený na lesnictví a myslivost. Spojení těchto čtyř, oborově velmi blízkých veletrhů, vytváří předpoklad pro velice úspěšný a veřejností oblíbený veletrh s velmi vysokou návštěvností. Ta byla zaznamenána v neděli, v první den veletrhu, kdy na výstaviště přišlo více než 38 tisíc návštěvníků.

 V letošním roce náš klub dostal příležitost se veletrhu SILVA REGINA aktivně zúčastnit. Náš stánek byl součástí prezentace ČMMJ, z.s. v horním patře pavilonu Z, stejně jako stánky některých dalších klubů ČMMJ. Po loňské zkušenosti na výstavě NATURA VIVA (kam míříme i v letošním roce), to pro nás byla opět výzva. Organizaci a přípravu výstavby stánku si vzala na starosti ing. Michala Metličková, členka rady klubu, kterou samozřejmě podpořily i ostatní členky klubu. Za skvěle zvládnutou akci ještě jednou děkujeme – nejen slečně Metličkové, ale i všem dámám, které se na stánku během výstavy vystřídaly v denních službách.

A co jste u nás mohli vidět? Ve vitrínce byla naše klubová kronika, členské karty a nové členské odznaky. Na stěnách stánku jste mohli vidět fotografie z vybraných akcí – střeleckých závodů, naháněk, vzdělávacích akcí, z práce s dětmi, ale i přehled našich sponzorů a partnerů, u kterých mohou členky klubu uplatňovat slevy. Připravily jsme i několik statistických dat – například návštěvnost webových stránek, která se stále pohybuje kolem 5tis. návštěvníků za měsíc. Mnoho návštěvníků zaujala mapa, na které byly označeny akce klubu i místa, odkud naše členky pochází. Pro některé dámy to byl impuls k vyplnění přihlášky do klubu, někteří pánové požádali o informace a přihlášky pro jejich myslivecké kolegyně. 

Během výstavy nás navštívilo mnoho našich členek a přátel, rodinných příslušníků, i kamarádů myslivců. Ale samozřejmě jsme přivítali i sponzory a partnery klubu. Příjemně nás potěšila i návštěva představitelů ČMMJ, z. s., zástupců České zemědělské univerzity v Praze i z ministerstva zemědělství a mnoha dalších organizací a společností. Milé a přátelské byly návštěvy od ostatních klubů ČMMJ.

Pro malé i dospělé návštěvníky jsme měly připravené domácí perníčky s mysliveckou tématikou – také jste ochutnali? Pokud ne, můžete se u našeho stánku zastavit od 21. do 25. 05. 2014 na výstavě NATURA VIVA v Lysé nad Labem. Těšíme se na Vás.

Ing. Jiřina Špálová – předsedkyně klubu